Sport

Betalte tilbage med et hattrick på syv minutter

Pokalmodstandere fra Spøttrup er nok glade for, at de blåklædte Borbjerg-spillere ikke gjorde det to-cifret tirsdag aften. Arkiv: Johan Gadegaard
I første halvleg brændte Peter Gramstrup Lauridsen store chancer. I anden halvleg skulle han bare bruge 420 sekunder, før han havde bevist sit værd i nedsablingen af Spøttrup Motion & Sport i Sydbank Pokalen.

Spøttrup: Det var en af de kampe, førsteholdet fra Spøttrup Motion & Sport formentlig bare gerne vil have overstået. Inden for bare syv dage skulle mandskabet til at spille sin fjerde kamp. Det blev vel at mærke 90 minutter lige til glemmebogen for hjemmeholdet.

Først lagde Borbjerg GU dog blidt ud med en føring på 2-0 inden pausen. Mange chancer blev misbrugt - deriblandt et straffespark.

Efter at Jonas Pulapa blev dobbelt-målscorer, og stillingen blev 3-0, tog det fart. Peter Gramstrup Lauridsen gik målamok med tre mål inden for bare syv minutter.

Helt på sin plads for angriberen skyldte nu også lidt, mener træneren.

- Han var suveræn i de minutter, men han havde også tilsvarende brændte chancer i første halvleg. Det er vigtigt for os at få ham i gang, siger træner Morten Hedegaard.

Foruden de tre mål blev Peter Gramstrup Lauridsen også noteret for to assists til henholdsvis 1-0 og 3-0.

Annonce

Kampen i tal

Herrer, Sydbank Pokalen

Spøttrup - Borbjerg GU 0-7 (0-2)

Mål: 0-1 Tobias Nielsen (12.) 0-2 Jonas Pulapa (27.) 0-3 Jonas Pulapa (53.) 0-4 Peter Gramstrup Lauridsen (56.) 0-5 Peter Gramstrup Lauridsen (58.) 0-6 Peter Gramstrup Lauridsen (63.) Thobias Lisby Hermannsen (87.)

Burde vinde med 10

Lidt over en time var der altså spillet, da Borbjerg GU havde lagt sig i front med 6-0.

Jonas Pulapa kunne have scoret sit tredje mål kort efter, men han brændte på straffesparket. Til gengæld fik Thobias Lisby Hermannsen gjort det til 7-0 og lukkede ballet.

- Der gik lidt feriebold i den, da vi førte med seks til sidst. Taget i betragtning af vores to brændte straffespark og en masse chancer kunne vi godt have gjort det to-cifret, siger Morten Hedegaard.

Andetsteds var Andreas Dalgaards hattrick ikke nok for Lidenlund B, der røg ud i pokalmørket efter et nederlag på 5-3 til Vinderup IK.

Andre lokale resultater fra Sydbank Pokalen

Lidenlund B - Vinderup IK 3-5 (1-2)

Mål fra Lidenlund: Andreas Dalgaard 3

Mål fra Vinderup IK: Jesper Skov 2, Jeppe Petersen 2 og Rasmus Kjeldbjerg Pedersen 1

Mejrup GU - Ølstrup GU (Mejrup taberdømt - kunne ikke stille hold)

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Annonce
Annonce
Leder For abonnenter

Det er bare kaos

Nu nærmer tiden sig, hvor de skal til at findes en afgørelse på Brexit i Storbritannien, og man kan jo kun konstatere, at der stort set er kaos i det politiske system i det britiske parlament. Sjældent har en parlamentarisk uoverskuelig situation været udstillet så tydeligt, som det sker i øjeblikket, og det kan godt være, at debatterne i Underhuset er særdeles underholdende. Men konstruktive er de under ingen omstændigheder, og der er tilsyneladende ingen, der føler et ansvar for at finde en demokratisk afgørelse. Det kunne hænge sammen med det valgsystem med kun én vinder i hver valgkreds, som man praktiserer i det britiske, og det gør, at der er kold luft mellem partier og kandidater. Det er i en en sådan situation, man priser sig lykkelig for det danske demokrati, hvor vi da kan komme ud for meget, der giver politiker-lede. Men der findes som regel altid en forhandling og en løsning. Her hjælper det, at der er en god tone mellem politikere og partier, så selv om tonen kan - og skal - være skarp, så er der respekt for hinandens synspunkter, og der er venskaber på tværs af partiskel. Ja, det siges jo, at de værste politiske fjender, man har, de kommer fra ens eget parti, fordi man kæmper om de interne positioner. Det har vi jo været vidner til her efter valget, når vi lige kigger på Venstre. Det vigtige for Danmark og EU er, at det britiske kaos ikke breder sig til kontinentet. Så længe briterne ikke kan blive enige, så er det vel ok at udskyde Brexit endnu en gang. Men det er ikke en sjov situation for danske virksomheder og ikke mindst fiskere, at vi stå i denne situation, hvor man nødvendigvis må forberede sig på noget, man ikke ved, hvor ender. Som du kunne læse i vores søndagsavis, så er den helt gal for fiskerne, da de om få uger kan være forment adgang til britiske farvande, hvor en stor del af fiskeriet foregår. Det giver kamp om de resterende fiskepladser og indtægtsnedgang.