Annonce
Holstebro

Opdateret: Cyklist død efter sammenstød

Arkivfoto: Kim Haugaard, Scanpix.


Annonce

Opdateret:

Den cyklist, der søndag formiddag blev ramt af en bil, er død som følge af sammenstødet.

Ifølge politiet er der tale om en ældre mand, som kørte på el-cykel og formentlig ville krydse vejen, hvorved han blev ramt af en bil.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Tv-Midtvest.

-----------------

Holstebro: Søndag formiddag er der sket en alvorlig ulykke ved Nybo Bakke i Holstebro.

En cyklist er blevet fløjet til Skejby Sygehus i kritisk tilstand, efter at han er blevet ramt af en bil, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. Det skriver TV Midtvest.

- Cyklistens tilstand er alvorlig og kritisk. Cyklisten er fløjet til sygehuset i Skejby med lægehelikopter, siger Allan Baltzer-Aaes, indsatsleder fra Midt- og Vestjylland Politi til TV Midtvest.

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at cyklisten er en ældre mand, og at bilisten var en ung mand.

Bilisten er ikke kommet fysisk til skade og er ved sin familie.

Politiet kan endnu ikke sige noget sikkert om, hvordan ulykken skete.

- Vi har en formodning om, at cyklisten, der krydser Herningvej, bliver ramt af en bil, der kører ud fra byen ad Herningvej, siger Allan Baltzer-Aaes, indsatsleder til TV Midtvest.

Cyklistens pårørende er underrettet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Annonce
Holstebro

Tvis skal vokse ud mod motorvejen

Annonce
Leder For abonnenter

Prisen for teknologivirksomhedernes indtog

Jysk Fynske Medier, som også står bag udgivelsen af denne avis, offentliggør i dag, at koncernen lukker ugeavisen "Vinderup Avis". Lukningen sker som en direkte konsekvens af et faldende annoncemarked, som i flere år været med til at underminere grundlaget for at drive lokal, annoncefinansieret avis. Det er rigtig ærgerligt for lokalsamfundet, når der ikke længere er plads til avisen. Ligesom det er ærgerligt, når isenkræmmeren, bageren eller posthuset lukker på grund af for lav omsætning. Der er ikke noget positivt at sige om lukningen af avisen, som har sine rødder langt tilbage i 1900-tallet. Men for avislæsere og vogtere af det lokale demokrati og den lokale sammenhængskraft er Vinderup heldigvis stadig godt hjulpet. Vinderup ligger lige i smørhullet, hvor to medievirksomheder fortsat driver deres aviser. Dagbladet Holstebro udkommer selvsagt i området, ligesom Skive Folkeblad også interesserer sig for den del af Holstebro Kommune. Desuden kommer de to store ugeaviser Holstebro Onsdag og Skive Folkeblads "Midt på ugen" i området. Så vi kan godt pakke det værste sortsyn på nærdemokratiets vegne lidt til side. Men udviklingen vidner om, at der er sket et skred. Når annonceomsætningen flytter til det digitale område, flytter langt størstedelen desværre også ud af landet. I 2018 stod Google og Facebook alene for 61 procent af den digitale, danske annonceomsætning. Og modsat omsætningen i danske medievirksomheder, bruger Google og Facebook ikke deres penge til at skabe indhold, som styrker demokrati og sammenhængskraft i lokalområdet. Derfor har vi set en massiv konsolidering på ugeavismarkedet gennem flere år. I større byer, hvor der før var flere selvstændige aviser, er der kun en tilbage, og de mindste har det svært. Vinderup Avis udkommer for sidste gang om en uge, men Vinderup er stadig en vigtig del af Holstebro Kommune og en helt selvfølgelig del af dette dagblads dækningsområde.