TTH Herrer

Kæresten sagde ja, og så skrev fløjraket under med TTH

- Da Holstebro kom på banen, var jeg helt sikker på, at det var det jeg ville. Man skal selvfølgelig altid lige tænke over tingene, men inderst inde vidste jeg med det samme, at jeg ville sige ja, fortæller Christian Jensen. Foto: Ole Nielsen
Christian Jensen skulle ikke bruge lang betænkningstid, da TTH Holstebro meldte sig på banen og viftede med et kontrakttilbud. Den 23-årige fløjspiller har skrevet en treårig kontrakt med TTH fra næste sæson.
Annonce

Sønderborg: TTH Holstebro har igen været en tur i grænselandet for at fylde et hul i truppen til næste sæsons herrehold.

23-årige Christian Jensen fra Sønderjyske bliver hentet ind som ny højrefløj, hvor han erstatter Kasper Kildelund. Dermed kan han dele en flyttebil med holdkammeraten Aaron Mensing, der ligeledes rykker til Holstebro til næste sommer.

- Vi har ikke fået snakket sammen om det endnu, for det har jo været en hemmelighed. Men vi sidder næsten lige ved siden af hinanden i omklædningsrummet, så mon ikke vi kommer til at snakke lidt Holstebro i løbet af sæsonen, fortæller Christian Jensen.

For fløjspilleren bliver det et skridt op. Fra en mellemklub til en forventet topklub. En mulighed, han er glad for at få.

- Lidt groft kan man jo sige, at det er den udvikling, jeg har været igennem i mine tre sæsoner i Sønderjyske, der er skyld i, at jeg nu kan få chancen i en klub som TTH. Det er rigtigt dejligt, og jeg glæder mig virkelig til at skulle starte på det næste kapitel i min karriere, siger Christian Jensen, der har skrevet en treårig kontrakt med TTH Holstebro.

Kontraktudløb

En håndfuld spillere i TTH Holstebros herretrup har kontraktudløb efter denne sæson. Her kan du se status på dem.

Forlader klubben/får ikke forlænget:

Kasper Kildelund (?), Peter Balling (?).

Uafklaret fremtid:

Søren Tau, Niels Lindholt, Kay Smits, Simon Gade.

Nye tilgange:

Aaron Mensing (Sønderjyske), Christian Jensen (Sønderjyske).

Kæresten sagde ja

Kontraktforhandlingerne kom ikke til at tage lang tid, for mavefornemmelsen var med det samme, at det var for god en mulighed til at sige nej.

- Da Holstebro kom på banen, var jeg helt sikker på, at det var det, jeg ville. Man skal selvfølgelig altid lige tænke over tingene, men inderst inde vidste jeg med det samme, at jeg ville sige ja, fortæller Christian Jensen.

Han skulle da også lige hjem og vende tilbuddet med kæresten, inden han underskrev den nye kontrakt.

- Jeg skulle lige spørge min kæreste, om hun var okay med det, men jeg havde faktisk allerede besluttet mig. Heldigvis var hun helt med på den, så det gav ingen problemer, fortæller Christian Jensen.

- Planen er, at både hun og vores hund flytter med til Holstebro til sommer. Vi skal lige have fundet et sted at bo, hvor vi også må have hunden, men det tænker jeg, vi nok skal finde, siger Christian Jensen.

Nyt tophold, ny rolle

Selvom det bliver et skridt op fra Sønderjyske, ved den hurtige fløjspiller godt, hvad det vil sige at spille i en klub, der spiller om medaljer og topplaceringer.

Inden han tog turen til Sønderborg, var han som teenager med til at blive danmarksmester med Aalborg. Men dengang var der tale om en klart defineret reserverolle for den tidligere TTH-profil Patrick Wiesmach, mens han nu selv skal ind og spille førsteviolin.

- I Aalborg var jeg lidt den unge knægt, der sad på bænken og fik lidt minutter her og der, og jeg havde ikke så meget pres på mine skuldre. Men jeg kender selvfølgelig til, hvordan det er at spille i en topklub, og ved hvad der venter mig, forklarer Christian Jensen.

- Og det glæder jeg mig til, ligesom jeg ser frem til at skulle arbejde med et spændende trænerteam og en masse dygtige holdkammerater.

Christian Jensen sad udenfor en stor del af sidste sæson med en korsbåndsskade, men er tilbage i fuld vigør og har spillet alle ligakampe indtil videre.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Annonce
Annonce
Leder For abonnenter

Det er med at komme i gang

I både Holstebro og Lemvig kommuner har sundhedshuse været en vigtig del af dagsordenen de seneste år, ikke mindst fordi sygehuset i Gødstrup ligger langt væk, og der skal være nære sundhedstilbud. Samtidig gør situationen omkring de praktiserende læger det nødvendigt, at der nytænkes. Den tid er forbi, hvor der sidder en enkelt læge i en enkelt praksis. Ja, det går så længe, de nuværende læger fortsætter. Men når de stopper, kan de umuligt skille sig af med deres praksis, fordi ingen nye læger vil sidde alene. Derfor er det en god idé med et godt fagligt klima med flere praktiserende læger og gerne i et miljø, hvor der er mange andre sundhedsfaglige ekspertiser. Det har været naturligt at diskutere disse ting i Holstebro og Lemvig, fordi man enten har et forhenværende eller snart får et forhenværende sygehus, og man derfor i forvejen har en dialog med regionen omkring disse ting. Struer Kommune er vel mest sammenlignelig med Lemvig, når vi taler kommunestørrelse, og som vi har kunnet læse i aviserne i sidste uge, så er der også her akutte udfordringer med at få besat lægepraksis. I søndagsavisen blev regionen spurgt til udfordringen, og her var opfordringen, at man i Struer snarest får sat sig sammen, så man netop kan skabe sådan et sundhedshus med flerlægepraksis, så man får skabt det miljø, der skal til, for at man bevarer de sundhedsfaglige tilbud i byen. OK, der er ikke så langt til Holstebro fra Struer, som der er fra Lemvig. Men alligevel er det vigtigt for købstaden, at man bevarer disse tilbud "hjemme". Derfor må kommunen hurtigst muligt tage initiativ til at følge opfordringen fra regionen. Få de praktiserende læger og regionen engageret i at finde sådan et sted, hvor der kan skabes et sundhedscenter, og få diskuteret, hvad der kan være i det af kommunale, regionale og private initiativer. Og det er med at komme i gang. Erfaringen viser, at det tager rigtig lang tid både at finde samarbejdet, indholdet, men så sandelig også en finansiering, hvor det kræver store investeringer på flere års budgetter, før man har et økonomisk grundlag. Og så skal regionen også overbevises om, at der skal findes penge. Det tager også tid.